Neem
contact op
Klik Hier

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

met passie uitgevoerd door Steev hoveniers

Neem contact op
  Goed tuinonderhoud zorgt voor waardevermeerdering

  Een goed onderhouden tuin wordt in de tijd meer waard. Daarentegen zal een slecht onderhouden snel in waarde minder worden. Daarnaast is een goed onderhouden tuin een lust voor het oog en een slecht onderhouden tuin een ergernis.

  Om een tuin goed te onderhouden is vakkennis nodig. Niet alleen van beplanting maar ook van bouwmaterialen. Denk hierbij aan een verzakkend terras, heel irritant.

  Naast goed vakmanschap is regelmaat erg belangrijk. Te laat ingrijpen met snoeien, knippen of bemesten kan leiden tot meer tijd en kosten om het te herstellen. Daarom beginnen wij bij het tuinontwerp al over het tuinonderhoud.

  Het begint ermee of u het wel of niet leuk vindt. Als u het niet leuk vindt dan helpen we u graag. Wel leuk? Dan kijken we hoeveel tijd u gemiddeld per week aan het tuinonderhoud wil besteden.

  Tuinontwerp voortuin

  Nadenken over tuinonderhoud begint bij het tuinontwerp

  Tuinonderhoud is vooruit zien. Daarom laten wij u al nadenken over uw beschikbare tijd voor tuinonderhoud tijdens het ontwepproces. Geen tijd en/of zin? Steev hoveniers helpt graag.

  blank
  Onderhoudsabonnement voor uw tuin

  U kunt voor uw tuin dezelfde afspraken maken als voor uw auto. Regelmatig goed uitgevoerd tuinonderhoud zorgt ervoor:

  • dat uw tuin langer mee gaat;
  • u meer geniet van uw tuin;
  • uw tuin meer waard wordt.

  Wij kunnen u op verschillende manieren helpen net verschillende onderhoudsabonnementen.

  Een minimum onderhoudsabonnement voor uw tuin bestaat uit drie bezoeken per jaar. Een maximum onderhoudsabonnement gaat uit van wekelijks tuinonderhoud gedurende het groeiseizoen.

  De bodem

  De basis voor een goede tuin is de bodem. Daar begint ons tuinonderhoud dan ook mee bij een onderhoudsabonnement voor uw tuin.

  Voordat we beginnen met het tuinonderhoud van uw tuin nemen we eerst een bodemmonster. Dit bodemmonster laten we onderzoeken opdat we de juiste bemesting en/of bodemverbetering kunnen toepassen.

  Wij werken graag zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en organische meststoffen. Ook onkruidonderdrukkende materialen passen wij graag toe zodat u voor minder kosten een onkruidarme tuin heeft.

  blank
  blank
  Totaal tuinonderhoud of eenmalig

  Van totaal gazononderhoud zoals maaien, bemesten, graskanten steken, verticuteren, beluchten en eventueel bezanden tot het knippen van hagen en verwijderen herfstbladeren………Steev hoveniers zorgt ervoor.

  Wilt u dat we een keer uw lavendel snoeien en voordoen hoe dat het beste gaat, bel ons maar we maken graag een afspraak. Dat geldt natuurlijk ook voor uw hortensia’s, klimplanten, rozen, bomen etc…

  Bij  voorkeur gaan wij uit van een meerjarige relatie bij het onderhouden van uw tuin. Het kost gewoonweg vaak een jaar voordat we uw tuin kennen. Ook is het fijn voor u dat als u vragen heeft over uw tuin, dat wij bekend zijn met uw situatie.

  Graag tot ziens in uw tuin,
  Steven Antes | eigenaar Steev hoveniers

   

  Gerealiseerde tuinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf  is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Verrassende oplossingen en verrassende tuinontwerpen met meer leven, kleuren en geuren.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl