Neem
contact op
Klik Hier

Tuinen

Tuinen

een goede tuin begint bij Steev hoveniers

Neem contact op
  Uw tuin verlengstuk van uw woonplezier

  Een onlosmakelijk onderdeel van uw woonplezier, een goede tuin. Maar wat is een goede tuin? Wat voor tuin past bij u? Misschien heeft u een jong gezin, dan is het zaak dat uw tuin met uw gezin mee kan groeien.

  Misschien bent u samen of alleen en wilt u een tuin met zo min mogelijk onderhoud maar wel een groene tuin met bloemen, kleuren en geuren.

  Of past een levende tuin meer bij u, waar u lekker in kan werken? Vogels, vlinders, egels en ander leven. Kortom wij helpen u graag.

  Maar dan moeten we u eerst een beetje leren kennen. Een goede tuin begint namelijk met een goed gesprek. Daarom gaan wij graag een gesprek met u aan.

  Tuinaanleg pergola en vlonder

  Iedere goede tuin begint met een goed tuinontwerp

  Een goed tuinontwerp is afgestemd op uw eisen en wensen en de functie(s) die uw tuin dient te gaan vervullen. Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek.

  Overkapping door Steev
  Garantie & service

  Een nieuwe tuin is vaak een hele investering. En een verkeerd geknipte haag kan jaren kosten voordat deze weer is hersteld.

  Daarom geven wij u garantie op al onze werkzaamheden. Van complete tuinaanleg of onderdelen daarvan.

  Als een tuin eenmaal is gerealiseerd moet de aangebrachte beplanting gaan groeien. Want beplanting maakt van een tuin pas een tuin.

  Beplanting heeft verzorging nodig, bemesten, snoeien, watergeven etc.. Ook daar kunnen wij voor zorgen. We maken daar graag afspraken over.

  De bodem

  De basis voor iedere tuin is de bodem.

  Voordat we beginnen met het realiseren van uw nieuwe tuin nemen we eerst een bodemmonster. Dit bodemmonster laten we onderzoeken opdat we de juiste bemesting en/of bodemverbetering kunnen toepassen.

  Ook bij het tuinonderhoud vormt de bodem ons uitgangspunt. Het toepassen van een mulchlaag kan onderdeel uitmaken om de onkruidgroei te onderdrukken en het bodemleven te verrijken.

  De bodem, basis ook voor uw tuin! Wij zorgen ervoor.

  Tuinaaleg voortuin
  Achtertuin door Steev
  Planmatig werken

  Om te komen tot die tuin die bij u past is planmatig werken essentieel. Daarom hebben wij een helder stappenplan opgesteld. Dit geeft u inzicht in het ontwerpproces.

  Ook bij de tuinaanleg of tuinrenovatie is planmatig werken belangrijk. Wij informeren u buren wanneer wij aan de slag gaan, tot wanneer. Als er overlast is door ons werk, dan kan men contact met ons opnemen. Wel zo fijn voor u en uw buren.

  En bij tuinonderhoud spreekt planmatig werken voor zich. We gaan niet in januari het maaien van uw gazon inplannen.

  Om goed planmatig te kunnen werken is communicatie van groot belang. Wij geven aan wanneer wij wat gaan doen en waar nodig in overleg met u.

  Gerealiseerde tuinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl