Neem
contact op
Klik Hier

Bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen

in vertrouwde handen bij Steev hoveniers

Neem contact op
  Corporate identity begint buiten

  De buitenruimte is de eerste indruk van uw bedrijf voor (nieuwe) bezoekers. Een goed ontworpen en verzorgde buitenruimte die aansluit bij uw bedrijfsidentiteit versterkt de herkenbaarheid en het vertrouwen.

  Voorbeeld uw heeft een of meerdere locaties. En in uw logo zitten de kleuren blauw en geel. Dan is het ons inziens verbindend als er bloemen bloeien in de kleuren blauw en geel.

  Wilt u een zakelijk uitstraling of een natuurvriendelijke? Een moderne design uitstraling, een dynamische of statische uitstraling?

  Vanzelfsprekend dient uw bedrijfsterrein representatief te zijn en goed onderhouden. Steev hoveniers kan daarvoor zorgen, wij vertellen u graag meer.

  Bedrijfsterrein

  Een bedrijfstuin ook voor de medewerkers

  Denk hierbij aan pauzeplekken voor medewerkers. Even lekker in de pauze naar buiten. Ook is het mogelijk, weersonafhankelijke, werkplekken buiten te maken. We informeren u graag.

  Pauzeplek bedrijfstuin
  Customer journey

  Zoals al geschreven, uw buitenruimte is het visitekaartje voor bezoekers. Een goed onderhouden bedrijfsterrein draagt daar aan bij. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen waar bezoekers, na een forse regenbui, uit hun auto stappen in een plas. Of een parkeerplaats zonder schaduw, waarbij tijdens een zonnige dag de auto opwarmt tot oven temperatuur? U wilt toch geen irritatie opwekken bij uw bezoekers voordat ze binnen zijn of bij het vertrek?

  De customer journey begint en eindigt voor bezoekers op uw bedrijfsterrein.

  Wij helpen u graag een goede indruk achter te laten bij uw bezoekers en denken graag met u mee.

  Voor het tuin- en terreinonderhoud is planning en communicatie van groot belang. U wilt geen machines buiten die herrie maken en zo besprekingen verstoren. Ook het onaangekondigd afzetten van parkeerplaatsen voor terreinonderhoud valt veelal niet in goede aarde. Daarom werken wij waar mogelijk met stille elektrische machines en geven tijdig aan wanneer wij komen en wat wij gaan doen.

  Geen omkijken naar

  Steev hoveniers zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw kantoortuin of bedrijfsterrein.

  Scherpe prijs, heldere afspraken, vakkundige inzet mens en machine.

  Van praktijktuin bij de huisarts of accountantskantoor tot bedrijfsterrein op een industrieterrein. Steev hoveniers ontzorgt de ondernemer bij het ontwerpen, realiseren en beheren van de buitenruimte.

  Een vrijblijvend gesprek is snel gemaakt. U kunt ons iedere werkdag, tijdens kantooruren, bellen voor een afspraak. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen en versturen of een mailtje sturen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

  Terrein onderhoud
  Gerealiseerde tuinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Verrassende oplossingen en verrassende tuinontwerpen met meer leven, kleuren en geuren.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl