Neem
contact op
Klik Hier

Aanleg bedrijfsterrein

Aanleg bedrijfsterrein

met passie aangelegd door Steev

Neem contact op
  Aanleg bedrijfsterrein of kantoortuin

  Een zorgeloze realisatie van uw bedrijfsterrein of kantoortuin kunnen we u niet garanderen. Omdat we hierbij sterk afhankelijk zijn van de samenwerkende partijen. Denk hierbij aan de stratenmakers, de nutsvoorzieners, elektricien(s), installateur(s), grondwerkers en meer……

  Wat we wel kunnen is ons best doen alles in goede banen te leiden en onze werkzaamheden af te stemmen of de andere leveranciers.

  Welke partij is leidend bij de realisatie van uw nieuwe bedrijfsterrein of kantoortuin? Afstemming van werkzaamheden is essentieel voor een zorgeloze realisatie van uw bedrijfsterrein. Wij kunnen daarvoor zorgen indien gewenst.

  Een aanspreekpunt, een projectleider. We zijn u graag van dienst.

  Aanleg bedrijfsterrein

  Klein

  Ook kleine opdrachten voeren wij graag uit. Zoals hier waar we alleen een hekwerk hebben geplaatst, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

  Aanleg bedrijfsterrein
  Samenwerking

  Inzet van zware machines en gespecialiseerde bedrijven is ons dagelijks werk. Geen opdracht te dol of wij regelen het. Van klein tot groot.

  Samenwerking zit in ons bloed en dat doen we dan ook graag, met respect voor ieder zijn bijdrage in het realisatieproces.

  Tuinaanleg is meer dan alleen beplanting aanbrengen. Een boom planten dient te gebeuren met de nodige afstand tot ondergrondse infrastructuur zoals kabels en leidingen.

  Een verdichte bodem dient eerst goed te worden bewerkt en plantklaar te worden gemaakt zonder kans dat er weer zware machines overheen gaan rijden. Afstemming en communicatie is daarom van groot belang.

  Met onze ervaring en inzet kunnen we u zoveel mogelijk ontzorgen. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 06- 14 26 07 85

  Recente tuinen & terreinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf  is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Verrassende oplossingen en verrassende tuinontwerpen met meer leven, kleuren en geuren.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl