Neem
contact op
Klik Hier

Tuinaanleg

Tuinaanleg

met passie aangelegd door Steev

Neem contact op
  Een nieuwe tuin

  Een nieuwe tuin begint bij Steev hoveniers. Er komt heel wat bij kijken om een goede nieuwe tuin aan te leggen. Natuurlijk werken wij vanuit een goed tuinontwerp.

  Tijdens de tuinaanleg van uw nieuwe tuin kan er overlast ontstaan bij uw buren. Daarom informeren wij ook uw buren wanneer wij beginnen en wanneer wij klaar zijn bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Als er dan onverhoopt overlast is, dan kan men ons bellen.

  Er kan een bult zand of aarde komen te liggen, een container voor afvoer van materialen die we niet meer kunnen of willen gebruiken. Het laden en lossen kan hierbij zorgen voor overlast.

  Wij zorgen ervoor dat u en uw buren zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Want beter een goede buur dan een verre vriend.

   

  Tuinaanleg Steev

  Van oeverbeschoeiing tot terras

  Een tuin kan vele bouwwerken bevatten. Denk hierbij aan trappen, tuinmuren, tuinverlichting, pergola’s, vlonders, overkapping, oeverbeschoeiing en meer…

  Tuinaanleg
  Beplanting maakt van uw tuin een tuin

  Goed bouwwerken in uw tuin realiseren is belangrijk, evenals de aanleg van een goed terras. Maar de beplanting maakt van uw tuin pas echt een tuin.

  Kleuren, geuren, vogel- en vlinderlokkende beplanting zijn voor Steev hoveniers de belangrijkste componenten van een tuin. Dat hierbij kennis nodig is van de bodem, de zon en schaduw (schaduw van een boom is een heel andere schaduw dan van een woning), droog of nat, hoog of laag, expansiedrift of juist niet. Kortom kennis van beplanting is essentieel om te komen tot een goede tuin.

  Afstemming op de gewenste sfeer tussen beplanting en bouwmaterialen. Ook het gewenste onderhoudsniveau speelt mee bij een goede tuinaanleg. Denk hierbij aan minder draagkrachtige grond, hoe daar mee om te gaan? Kan de bestrating wel of niet gevoegd worden? Is planten in lavasubstraat een optie?

  Terrassen en meer………

  In iedere tuin is veelal wel een terras aanwezig. Om een goed terras te realiseren is dus kennis nodig van de ondergrond. Met name de draagkracht en de zetting van de grond.

  Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden om een terras te realiseren waarbij wij u graag informeren en adviseren. Op de foto’s hierboven en hiernaast is een natuursteen toegepast. Op de onderste foto is een penetratieverharding in een voortuin toegepast. Vanzelfsprekend leggen wij u graag de verschillen uit tussen betonstenen, gebakken klinkers, keramische tegels en meer…

  Ook het toepassen van betonprint verharding in uw tuin behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor werken wij samen met specialisten.

  Naast kennis van beplanting is ook de nodige kennis van de diverse bouwmaterialen vereist.

  Achtertuin tuinaanleg
  Tuinaanleg voortuin
  Wat kan er verkeerd gaan?

  Tijdens de tuinaanleg kan er altijd iets verkeerd gaan. Helaas weten we dat niet vooraf. Wat wij wel vooraf weten is dat we staan voor ons werk en als er fouten hersteld moeten worden zorgen we daarvoor.

  Wij zullen er alles aan doen om mogelijke fouten te voorkomen door de tuinaanleg zo goed mogelijk voor te bereiden. Communicatie en het nakomen van afspraken is hierbij van groot belang.

  Waar nodig werken wij met specialisten, maar onder onze verantwoording. Steev hoveniers is en blijft daarom het aanspreekpunt bij de realisatie van uw nieuwe tuin.

  Nadat uw nieuwe tuin is gerealiseerd zorgen wij ook graag voor het opvolgende tuinonderhoud.

  Graag tot ziens in uw tuin,

  Steven Antes | eigenaar Steven hoveniers

  Recente tuinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Verrassende oplossingen en verrassende tuinontwerpen met meer leven, kleuren en geuren.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl