Neem
contact op
Klik Hier

Onderhoud bedrijfsterrein

Onderhoud bedrijfsterrein

met passie verzorgd door Steev

Neem contact op
  Tuin- en terreinonderhoud zonder zorgen

  Om uw investering in waarde te laten toenemen is goed beheer en onderhoud van uw terrein van belang. Terreinonderhoud zonder zorgen is wel zo prettig voor u. Tuin- en terreinonderhoud is meer dan het verzorgen van de beplanting.

  Denk ook aan het onderhoud van de bestrating, de waterafvoer/straatkolken, de verlichting, terreinafscheiding zoals hekwerken en poorten.

  Wij werken graag samen met de verschillende bedrijven zodat we elkaar niet in de weg lopen tijdens het reguliere terreinonderhoud. Denk hierbij aan het onderhoud van uw gevel en ramen.

  Een scherpe prijs, vakkundig uitgevoerd onderhoud zijn voor u de hoofdzaken, als u contact met ons opneemt zorgen wij daar voor.

  Terreinonderhoud

  Intensief en extensief terreinonderhoud

  Voor grotere terreinen kan het terrein gezoneerd worden. Een entreepartij vergt een ander netheidsbeeld dan een opslag terrein.

  Hagen knippen
  Planning en communicatie

  Steev hoveniers maakt voor de vaste opdrachten jaarlijks een planning op wanneer welke werkzaamheden gedaan dienen te worden. Natuurlijk onder voorbehoud van het weer.

  We stellen u als opdrachtgever in kennis van de planning aan het begin van het jaar, zo rond februari/maart. We geven aan in welke week welke werkzaamheden zijn gepland.

  Een week voordat wij bij u het onderhoud komen uitvoeren melden we ons via de mail. U kunt dan ook reageren als er nog speciale werkzaamheden dienen te gebeuren. Denk daarbij aan herstellen parkeerschade, uitgewaaide takken e.d.

  Aan het einde van een onderhoudsbeurt stellen we u in de gelegenheid samen met ons het uitgevoerde werk te controleren. Zo houden wij u optimaal op de hoogte van de werkzaamheden voor het terreinonderhoud.

  Werkzaamheden tuin- en terreinonderhoud
  • maaien gazons.
  • graskanten steken.
  • verticuteren en beluchten gazons.
  • onkruidvrij houden plantvakken.
  • snoeien beplanting.
  • knippen hagen.
  • onkruidvrij houden bestrating.
  • onderhoud straatkolken.
  • blad verwijderen en afvoeren.
  • snoeien bomen.
  • VTA
  Terreinonderhoud bestrating
  terreinonderhoud
  Langdurige relatie

  Wij gaan bij voorkeur voor een langdurige relatie. Niet alleen omdat dit voor beide partijen prettiger is dan ieder jaar een nieuwe prijsronde te moeten maken, maar vooral uit oogpunt van consistent onderhoud aan beplantingen. Want niet iedere onderhoudshandeling dient ieder jaar te gebeuren. Denk hierbij aan het regelmatig ’terugzetten’ van bosplantsoen. Eens in de 2-3 jaar wordt veelal een deel fors gesnoeid of teruggezet en nooit in 1x. Dit dient te gebeuren om een jonge en gesloten beplanting te houden. En niet in 1x omdat daarmee het ecologisch evenwicht te sterk zou worden verstoord en zo zijn er wel meer handelingen die niet jaarlijks uitgevoerd behoeven te worden.

  Bij een jaarlijkse prijsopgave worden deze handelingen niet meegenomen waardoor een lage prijs ontstaat. Alleen het achterstallig onderhoud neemt dan jaarlijks toe en herstel is erg kostbaar en kan jaren duren.

  Wij vertellen u graag meer.

  Steven Antes | eigenaar Steev hoveniers

  Recente tuinen & terreinen

  Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf  is o.a. Rotterdam – Bergambacht – Gouda – Krimpen aan den IJssel – Krimpen aan de Lek – Capelle aan den IJssel – Schoonhoven – Woerden – Bodegraven en IJsselstein.

  Waarom Steev Hoveniers?

  blank

  Vertrouwd adres met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en houtbewerking.

  blank

  Verrassende oplossingen en verrassende tuinontwerpen met meer leven, kleuren en geuren.

  blank

  Vakkundige uitvoering met gespecialiseerde machines en gereedschappen.

  blank

  Vanzelfsprekend met garantie en aftersales service bij alle uitgevoerde werkzaamheden.

  Maak een begin met uw tuinproject en neem contact met ons op!

  Steev Hoveniers & meer
  Wilhelminastraat 15
  2941CA Lekkerkerk

  Mobiel: 06 14260785
  E-mail: info@steev-hoveniers.nl
  Website: www.steev-hoveniers.nl